Bijzonder huwelijk

Welkom bij de 'Bijzondere huwelijkssluiting'

Zelfstandig trouwambtenaar te zien bij "Married at first sight" RTL4

Zijn jullie op zoek naar een trouwambtenaar die bereid is om jullie huwelijk te sluiten volgens jullie ideeën? Op de plek, het tijdstip en de manier die jullie zelf willen, in Nederland of het buitenland? Dan hebben jullie mij nu gevonden!

Trouwen is een bijzonder moment

Trouwen met elkaar is één van de meest bijzondere momenten in je leven. 

Er gaat een hoop voorbereiding aan vooraf. Je wilt immers alles zo goed mogelijk regelen; de locatie, de kleding, het feest, de bloemen, de ringen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar op een heel belangrijk onderdeel van die dag, 'de huwelijkssluiting' heb je vaak weinig of geen invloed. 

In veel gemeenten ben je gebonden aan vaste plaatsen en tijden om te trouwen en krijg je een ambtenaar toegewezen. Je kunt dan alleen maar hopen dat deze ambtenaar aansluit bij wat jullie belangrijk vinden. 

Waarschijnlijk hebben jullie ook weleens met kromme tenen in een trouwzaal gezeten en gedacht: maar zo wil ik het niet! 

En zo hoeft het ook niet, want als zelfstandig ambtenaar van de burgerlijke stand kan ik veel meer een persoonlijke invulling geven aan jullie trouwceremonie en rekening houden met jullie ideeën en wensen.

Waarom kiezen voor trouwambtenaar Marielle?

Wat onderscheidt mij van mijn collega zelfstandig trouwambtenaren? was laatst een vraag per mail. Dit is mijn antwoord:

Er zijn steeds meer collega Babsen die hun vak niet alleen bij hun gemeente willen uitvoeren, maar ook als zelfstandig trouwambtenaar en dat juich ik zeker toe. Want een goede trouwambtenaar, die bij een bruidspaar past, dat is maatwerk.

Wat mij uniek maakt is dat ik altijd mezelf meebreng. 

Mijn oprechte betrokkenheid, warmte, en creativiteit (standaard staat niet in mijn woordenboek) en natuurlijk heeeel veeeel liefde! En dat allemaal overgoten met humor.......

Maak van de huwelijkssluiting een uniek moment.

Ik beloof jullie een uniek moment in je leven dat je nooit meer vergeet en waaraan jullie samen met alle gasten met heel veel plezier terug zullen denken. 

En wie weet, zeg je straks volmondig JA tegen elkaar, op jullie plek en jullie tijdstip en op jullie eigen manier. Ik hoor graag van jullie.